tiistai 11. kesäkuuta 2013

Zumba ei petä (viikon pakollinen zumba-postaus)

Hei, saanko nyt _vähän_ hehkuttaa, jooko? Eilinen zumba oli mahtis!! Onneksi en jäänyt kotiin makaamaan, vaan lähdin pieni irvistys ja ryppy naamalla kohti jumppaa. Ne rypyt jäi sille tielle.

Tunti oli aika täysi, ja mikäs sen parempi fiiliksen nostattaja!

Ja vielä hehkutusta: uusia biisejä, uusia muuveja :D En vaan voi sille mitään, että Annin zumba ei vaan petä koskaan! Totta kai minunkin asenne(vamma) on se perisuomalainen (tai en minä tiedä, onko se inhimillisyyttä vai kansallisuutta) muutosvastaisuus: kuinka tyhmää, just kun mä opin nää biisit, ja sit ne viedää multa pois, nyyhnyyh (ja puhun nyt biiseistä ja niitten sanoista, en minä niitä liikkeitä ja tansseja koskaa opi, olenhan neiti allienheiluttaja, mutta täytyy sanoa että Scream & Shout menee jo aika hyvin :D). Mutta oikeasti, aina tuntuu, että parempaa tulee vaan tilalle! Olin sitä paitsi jo viime viikolla pähkinöinä - joku uskaltaa ottaa Björkiä jumppatunnille (It's Oh So Quiet). Ihana biisi ja koreografia!

Eilinen tunti oli kyllä niin hauska ja viihdyttävä, että jos et ole koskaan zumbassa käynyt, niin nyt heität ne mielikuvat ja höpöhöpö-jutut seinään ja marssit seuraavalle zumballe tanssimaan! Se ei edes tunnu urheilulta, tunti kuluu suitsait ja huomaat, että hymyilet epämääräisesti vielä tunnin jälkeenkin. Se on vaan hauskaa! Ja hikistä!

Ps. Tässä postauksessa on yhdeksän huutomerkkiä. Pistetään vielä yksi, niin saadaan täysi kymppi: hyvä Anni! Jos tämä ei ole hehkutusta, niin ei mikään ;)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

En ole uskaltanut vielä Zumbaa kokeilla,mutta nyt mun ilmeisesti pitää tämän hehkutuksen jälkeen. Jatkuva uuden opettelu,se on jokseensa työlästä jo ajatuksen tasolta lähtien. Täytyypä tulla kokeilemaan :) t.salla

Anonyymi kirjoitti...

Ihmeessä kokeilemaan vaan, kaikella on aina eka kertansa eikä kaikkea tarvitse osata/oppia täydellisesti. Tärkeintä on pitää hauskaa ja nauttia tekemisestään :) Välillä solmussa ja kieli keskellä suuta, mut mitä siitä kuhan liikkuu ja tanssii :)
Ihanaa Heidi et pidit uusista biiseistä :)
-Anni-

Heidi kirjoitti...

Juu, rohkeasti mukaan vaan! Zumbassa on just parasta se, että mitään ei tarvi osata! Kaikki tekee omalla tyylillä ja jotain sinne päin (yleensä Anniin), pitää vaan antaa itselle lupa näyttää vähän pöhköltä ja heilutella sitten vaikka niitä kuuluisia alleja, jos muuhun ei pysty, kuten blogisti itse ;)