tiistai 7. tammikuuta 2014

Vuoden ensimmäinen pumppi

Yritin jo lauantaina mennä kokeilemaan Fiilikseen uutta pumppisarjaa, mutta valitettavasti tunti oli täynnä jo jotain varttia ennen tunnin alkua. Näin jälkeen päin, jälkiviisaana, voin todeta, että ONNEKSI! Olo oli kuitenkin vielä hieman hutera, ja suunnitelmissa oli vetää ihan kevyillä painoilla. No, treenailin sitten jotain kotona käsipainojen ja kahvakuulan kanssa, ja ryntäsin sunnuntaina Fiilikseen yli puoli tuntia ennen tunnin alkua :) Kutsukaa hätävarjelun liioitteluksi, mutta en halunnut ottaa mitään riskejä.

Uusi pumppi osoittautui sellaiseksi, että siellä ei paljon kevyet painot auta. Sitä ei voi mitenkään ottaa kevyesti! Olin jo aivan terve, mutta kropalle tuo setti oli todella vaativaa työtä. Enkä edes siinä viimeisessä jalkabiisissä ottanut ollenkaan painoja. Nyt tuntuu edelleen kävellessä siltä, että joku hullu rääkki näille koiville on tehty. Etenkin sisäreidet, auuuuts!! Tässä pumpissa ei siis jalkoja säästellä: askelkyykyillekin on varattu ihan oma kappaleensa. Mulla täris koko kroppa!

Tunti oli ehkä tehokkain pumppi ikinä. Pitkiä taukoja ei ehditty pitämään, liikkeet olivat helppoja ja toistoja tuli ihan kauheasti. Ja tuonne johonkin väliin pitäisi tulla vielä vatsalihassetti? Apua!

Ja entäs ne ojentajat? Nehän kramppasi jo tunnilla.

Fiilikseen on varmaan tullut taas paljon uudenvuodenlupailijoita, jotka saattavat olla jopa ensimmäistä kertaa eläessään pumppailemassa. Ei ole kovin kevyt aloitus tämä uusi sarja. Koittakaa kestää ja muistakaa syödä hyvin ;)

Tsemppiä kaikille treenivuoteen!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä! Aivan mahtava pumppisarja! Nyt täytyy sanoa, et on kyl yks parhaimmista! Ja tosiaan, uutta porukkaa on liikkeellä, ja tunnit on täynnä.

Heidi kirjoitti...

Tosiaan, jos mahtava pumppisarja on sama kuin kidutus, niin tämä on sellainen! :D Ainakin toi ensimmäinen kerta oli aika paha :)